Vikingtoys.no oppdaterer seg

Det svenske selskapet Viking Toys, oppdaterer og fornyer sin nettsideprofil. Ifølge rykter vil det svenske leketøysselskapet helt endre deres .no nettside. I stedet for å fylle nettsiden med tekst på engelsk, vil den nye nettsiden være helt på norsk, for å understreke at dette er en norsk nettside. Valget om å bytte språk fra engelsk til norsk kan bety at Viking Toys nå har tenkt å investere i flere internasjonale nettsteder.

Viking Toys er allerede i 39 land på jorden seks av de syv kontinentene (Viking Toys er ikke i Antarktis), for å utvide landsspesifikk eller regionsspesifikke domener hadde vært bare logisk. Med et landspesifikk nettsted kan Viking Toys skreddersy sin budskap og tilbud til den nasjonens borger. De unngår også at viktig informasjon forsvinner i oversettelsen, noen land har varierte engelske ferdigheter, noe som kan komplisere lese av en engelsk engelsk tekst.
En landsspesifikke nettstedet kan også gjøre det lettere for besøkende fra hvert land for å finne det de leter etter, så mye av hva som er på det aktive området vil mest sannsynlig forsvinne, eller forkortet. For eksempel, ta en vikingtoys.com side om distributører, en stedbesøker fra Trondheim trenger ikke å kjenne navnet på distributøren i, for eksempel, Frankrike. Derfor kan vi forestille oss at denne siden vil være en av sidene som ser en stor forandring når og om Viking Toys lanserer landsspesifikke nettsteder.