Test av klitorivibrator i kveld

Det skjer spennende ting i kveld, mine kjære lesere. Denne lørdagen fylte jeg ett år og vennene mine ga meg en såkalt klitorisvibrator i gave. Mitt første inntrykk av denne gaven var nok først og fremst en stor overraskelse, fordi jeg ikke trodde at vennene mine ville ha så mot til å kjøpe noe slikt til meg. Uansett, samtidig var jeg veldig spent på dette hva dette produktet ville bety for meg, siden jeg ikke har hatt en partner på flere år nå. Nettopp derfor trodde vennene mine at jeg skulle ha et slikt produkt. Eller som en av disse sa høyt til alle: «nå vil alle dine fantasier gå i oppfyllelse».

Så det er litt av en kort bakgrunnshistorie om hvorfor jeg skal prøve noe helt nytt og fremmed i kveld. Planen min er å late som om jeg har en partner. Så jeg vil kle meg ganske utfordret, ta på meg sexy undertøy og sprøyte god parfyme på meg selv. For å maksimere den sensuelle tilværelsen, vil jeg også tenne mange lys i hele leiligheten. Da vil jeg sakte kle av meg og åpne pakken med klitorisvibratoren, legge meg i sengen og starte leken med meg selv. Hvis jeg er nervøs for kvelden? Selvfølgelig. Jeg har ikke vært med meg selv eller noen andre. Men helt ærlig, jeg føler meg så verdig å gjøre dette nå etter all avholdenhet jeg har hatt de siste årene.

Er du heldig, og jeg føler meg fornøyd med resultatet av testen min, så kanskje jeg velger å skrive om dette i morgen på bloggen. Men inntil da ønsker jeg dere alle leserne mine en hyggelig kveld. Å nyte er noe jeg absolutt vil gjøre, kan jeg si.