Oppmuntre til å sykle med sykkelskur

Okategoriserade

Bil- og busstrafikk er den største kilden til utslipp av nitrogenoksider i miljøer der folk bor. I dag er det så ille å forvente at omtrent så mange mennesker dør hvert år på grunn av luftforurensning som kommer fra trafikk og trafikkulykker.
I tillegg til nitrogenoksider, er mange kreftfremkallende partikler i eksosgasser, dekk og veibeskyttelse også en meget stor helsefare. Biler, busser og andre bensin- og dieseldrevne kjøretøy frigjør også store mengder karbondioksid, noe som på kort tid kan føre til dramatiske endringer i det globale klimaet. Et annet aspekt er støyen som er et stort miljø- og helseproblem.
Økt bruk av sykler fører til et roligere og mer levende bylandskap, så det er viktig at vi så mye som mulig bytter til ulike transportformer som ikke påvirker miljøet.
Hvordan kan du da støtte og oppmuntre til sykling? Hvis du kjører et selskap eller sitter ombord, kan du oppmuntre til å sykle med, for eksempel, skaffe sykkelskur. Et annet eksempel er låst sykkeloppbevaring.

Comments are closed.